Επίσκεψη Υπουργού Παιδείας στα σχολεία (ημερήσιο, απογευματινό-ελληνικό, προνηπιαγωγείο) και την Εκκλησία του Αγίου Νικολάου στο Flushing, New York, U.S.A.

Σε εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο Columbia της Νέας Υόρκης, με θέμα την εκπαίδευση που προάγει τη βιώσιμη ανάπτυξη, συμμετείχε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, στο πλαίσιο της επίσκεψής της στην έδρα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η κ. Κεραμέως επισκέφθηκε το δίγλωσσο σχολείο και την Εκκλησία του Αγίου Νικολάου στο Flushing, New York, U.S.A. συναντήθηκε με το νέο γενικό πρόξενο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου και την αν. συντονίστρια Εκπαίδευσης Νέας Υόρκης, Ειρήνη Γράψια.

Στις 19/9/2022 η κ. Κεραμέως αναμένεται να συμμετάσχει στην τελευταία συνεδρίαση της Συνόδου Κορυφής του ΟΗΕ για τον μετασχηματισμό της Εκπαίδευσης.

 

[av_horizontal_gallery ids=’579,577,576′ initial=” height=’40’ size=’large’ gap=’large’ active=’enlarge’ control_layout=’av-control-default’ slider_navigation=’av-navigate-arrows av-navigate-dots’ nav_visibility_desktop=” nav_arrow_color=” nav_arrow_bg_color=” nav_dots_color=” nav_dot_active_color=” lightbox_arrow_color=” lightbox_arrow_bg_color=” transition_speed=” autoplay=’false’ interval=’5′ manual_stopper=’aviaTBmanual_stopper’ links=’active’ link_dest=” lightbox_text=” img_scrset=” lazy_loading=’disabled’ id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-6ld7n’ sc_version=’1.0′][/av_horizontal_gallery]

 

Μοιραστείτε το:

Translate »
Scroll to Top